mobile website creator app

© Copyright 2017 Mobirise & Atelier GraGra

PIIPUNPELLITYS
JA LÄPIVIENNIT

Millintarkasti katon tyyliin 

Tyylikäs suoja savupiipuille, kevythormeille ja ilmastointiputkille

Mobirise

Pellitys pitää piipun kuivana. Suomen ilmasto on vaativa, kun talvella on vuoroin pakkasta ja loskaa. Jokainen jäätymiskerta rasittaa laastia ja tiiliä, jos ne ovat märät.
Katon yleinen vuotokohta on piipun tai muun läpiviennin juuressa. Kun teemme pellityksen paikan päällä, osat ovat millilleen oikean kokoiset. Jokainen pellitys on yksilöllinen ja sillä on vedenpitävyystakuu.

Väri kohdallaan. Liikkuvassa verstasautossamme on aina mukana useita eri värisiä peltejä. Tilauksesta voimme toimittaa minkä värin tahansa. Katso värimallit tästä. Hyvän värivalikoimamme ansiosta pellitys on saman värinen kuin kattosi.

Mobirise
Mobirise

Perinteinen tekniikka. Jotta läpivienti on varmasti vedenpitävä, se on tehtävä ammattitaidolla ja perinteisellä tekniikalla. Lappeen suuntainen pelti viedään ylemmän tiilen tai pellin alle, tarvittaessa aina harjalle asti. Pellityksen saumat tehdään kahteen kertaan käännettyinä ja tiivistettyinä. Yksikään sauma ei ole avoin ylös päin, vaan ylempi pelti peittää tiiviisti alemman.

Teemme myös nämä:

  1. TIILIPIIPUN BETONIOSAN PELLITYS - Säännöllisessä käytössä oleva tiilipiippu kestää rapautumista melko hyvin, mutta ylimpänä oleva betonikaulus voi alkaa rapautua. Voimme pellittää myös sen.
  2. SADEHATTU - Jos tulisija ei ole päivittäisessä käytössä piippu on kostea ja se alkaa rapautua pakkasella. Kesällä sadevesi kastelee piipun ja vesi voi valua jopa asuntoon asti. Pyydä tarjous yksilöllisestä piipunhatusta. Teemme sen niin korkealle, että nuohooja mahtuu työskentelemään.
  3. LÄPIVIENTIKARTIO - Mikä tahansa läpivienti voidaan suojata.

Tarvitsetko pellitystä piippuun? Tai mitä tahansa muuta peltisepän työtä? Kysy hintaa sitoumuksetta. 

Pyydä tarjous!

Galleria

Peltiseppä


Jorma Sivula
Solefun Oy
Rauskumäki 6 a
01480 Vantaa
050 339 3841